Camion cu 11 tone de mobilă second-hand venit din Germania, oprit să intre în ţară

Un camion încărcat cu 11 tone de deşeuri provenite din Germania a fost oprit să intre în ţară la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, informează ITPF Sighetu Marmaţiei.

1669 afișări
Imaginea articolului Camion cu 11 tone de mobilă second-hand venit din Germania, oprit să intre în ţară

Camion cu 11 tone de mobilă second-hand venit din Germania, oprit să intre în ţară

În PTF Petea s-a prezentat luni spre a intra în ţară un bărbat de 54 de ani care conducea un automarfar cu care transporta 11 tone de mobilă şi saltele second-hand provenite din Germania.

Marfa urma să ajungă la o societate comercială din judeţul Alba.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul României, întrucât şoferul nu a putut prezenta certificatul de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie pentru marfa transportată.

Automarfarul a fost trimis înapoi pe teritoriul maghiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici