CardAvantaj poate fi folosit şi la achitarea în rate a cumpărăturilor făcute în magazinele Billa

Credit Europe Bank (România) şi retailerul Billa au încheiat un parteneriat în urma căruia clienţii băncii care deţin un aumit tip de card emis de bancă pot cumpăra în rate produse din magazinele Billa, a informat, vineri, instituţia de credit.

15 afișări
Imaginea articolului CardAvantaj poate fi folosit şi la achitarea în rate a cumpărăturilor făcute în magazinele Billa

Clienţii Credit Europe Bank (România) pot achita în rate cumpărăturile făcute în magazinele Billa

Începând din luna august, clienţii Credit Europe Bank (România) care deţin un CardAvantaj pot cumpăra din magazinele Billa alimente şi bunuri de larg consum, urmând să achite contravaloarea mărfurilor în două rate.

Instituţia de credit nu percepe dobândă pentru aceste cumpărături.

Credit Europe Bank (România), fosta Finansbank România, deţine o cota de 11% din piaţa cardurilor de credit şi cea a POS-urilor, având peste 5.300 de POS.

De asemenea, banca administrează o reţea de 91 de ATM şi 89 de sucursale.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici