Cardurile bancare româneşti, de trei ori mai scumpe decât în Bulgaria

Fiecare român care are un cont curent deschis la una din băncile comerciale româneşti, respectiv un card de debit pentru salariu sau pensie ori un card de credit, plăteşte aproximativ 83 de euro pe an.

22 afișări
Imaginea articolului Cardurile bancare româneşti, de trei ori mai scumpe decât în Bulgaria

Cardurile bancare româneşti, de trei ori mai scumpe decât în Bulgaria (Imagine: Mediafax Foto)

Suma a fost calculată chiar de Comisia Europeană, care a realizat un studiu în rândul celor 27 de state membre, România ocupând locul 12 în ierarhia întocmită în funcţie de mărimea costurilor.

Portrivit Comisiei 87% dintre cetăţenii Europei deţin un cont curent, procentul lor fiind mult mai mare decât al celor care folosesc serviciile de telefonie ori de alimentare cu gaze.

Citeşte mai multe despre costurile conturilor curente româneşti pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici