Cardurile Bancpost nu vor funcţiona în nopţile de sâmbătă, duminică şi luni

Cardurile emise de Bancpost, precum şi reţelele proprii de ATM-uri şi POS-uri nu vor funcţiona în nopţile de sâmbătă, duminică şi luni, pentru câteva ore, întrucât banca va efectua lucrări de îmbunătăţire a sistemului informatic, a anunţat, joi, instituţia de credit.

26 afișări
Imaginea articolului Cardurile Bancpost nu vor funcţiona în nopţile de sâmbătă, duminică şi luni

Cardurile Bancpost nu vor funcţiona în nopţile de sâmbătă, duminică şi luni (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, cardurile, ATM-urile şi POS-urile nu vor putea fi utilizate de către clienţi sâmbătă şi luni în intervalul orar 03:00-03:30, iar duminică între orele 02:00-08:00, se arată într-un comunicat al Bancpost.

Profitul net obţinut în România de grupul elen EFG Eurobank, acţionarul majoritar al Bancpost şi al altor companii româneşti, a scăzut în 2008 cu 5,8%, la 27,3 milioane de euro, de la 29 de milioane de euro în 2007.

Pe lângă Bancpost, EFG Eurobank controlează şi companiile EFG Eurobank Leasing, EFG Retail Services IFN, EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI, EFG Eurobank Finance, EFG Eurobank Securities şi EFG Eurobank Property Services.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici