Cardurile UniCredit Ţiriac, inutilizabile pentru maxim două ore, joi seară

Cardurile UniCredit Ţiriac Bank nu vor putea fi utilizate joi, începând cu ora 23:00, timp de maximum două ore, ca urmare a efectuării unui upgrade la sistemul de carduri al băncii.

1 afișare
Imaginea articolului Cardurile UniCredit Ţiriac, inutilizabile pentru maxim două ore, joi seară

Cardurile UniCredit Ţiriac, inutilizabile pentru maxim două ore, joi seară

În acest interval, POS-urile şi ATM-urile băncii vor fi indisponibile atât pentru cardurile emise de UniCredit Ţiriac Bank, cât şi pentru cele emise de alte bănci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici