Care este preţul real al unui bilet de avion cu o companie low cost

Persoanele care se pregătesc de vacanţă şi vor să se deplaseze cu avionul cu o companie low cost trebuie să fie atente la tariful net al biletului pentru că pot fi adăugate şi alte costuri suplimentare reprezentând diverse taxe, în afară de taxele de aeroport, informează Gândul.

710 afișări
Imaginea articolului Care este preţul real al unui bilet de avion cu o companie low cost

Care este preţul real al unui bilet de avion cu o companie low cost (Imagine: Mediafax Foto)

Cei care vor să plătească cu cardul vor fi taxaţi în plus cu 5 euro, persoanele care îşi doresc mai mult spaţiu pentru picioare mai scot din buzunar încă 10 euro, iar în cazul în care au bagaj la cală mai achită încă 30 de euro pentru un zbor dus-întors. La companiile de linie, taxa pentru bagajul de cală este inclusă în costul biletului.

"În general în preţul biletelor intră tariful net şi taxele de aeroport, care variază în funcţie de aeroporturile de pe care/pe care se zboară. Companiile aeriene low cost zboară pe aeroporturile secundare, cu taxe mai mici", au explicat pentru gândul reprezentanţii vola.ro.

În plus, la companiile low cost bagajele nu sunt incluse în tarif, pasagerii putând achita pentru acestea suplimentar o taxă. De exemplu, pentru un zbor cu Wizz Air sau Blue Air, bagajul de cală costă 15 euro pe direcţie de zbor per persoană, adică 30 euro pentru un zbor dus-întors.

De exemplu pentru Londra, taxele de aeroport sunt 105 euro pentru Tarom, 40 euro la Wizz Air şi 37 euro la Blue Air.

Citeşte mai multe despre preţul real al unui bilet de avion cu o companie low cost pe www.gandul.info.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici