Care este secretul Budapestei pentru a atrage turişti

Budapesta a devenit în ultimii ani una dintre destinaţiile preferate ale românilor , în special pentru city break-uri. Este uşor de ajuns, preţurile sunt similare celor din Bucureşti, însă diferenţa este că budapestenii chiar se pot mândri că au avut grijă să-şi dezvolte turismul, potrivit Ziarului Financiar.

19 afișări
Imaginea articolului Care este secretul Budapestei pentru a atrage turişti

Care este secretul Budapestei pentru a atrage turişti (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

Pe lângă clasicele obiective turistice construite în stil secesionist sau baroc din centrul istoric al capitalei ungare, turiştii se pot bucura de experienţe culinare tradiţionale sau pot alege să facă o croazieră pe Dunăre.

Citeşte mai multe despre ofertele Budapestei pentru turişti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici