Care sunt băncile cu cele mai mari salarii în 2011

Bancherii din România de la grupul spaniol La Caixa continuă să fie cel mai bine plătiţi din sistem, încheind anul 2011 cu un câştig mediu salarial net pe decembrie de 10.844 lei (2.521 de euro).

815 afișări
Imaginea articolului Care sunt băncile cu cele mai mari salarii în 2011

Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

În general, câştigurile din bănci se menţin la nivelul mediei anului, exceptând anumite bănci care în luna decembrie au raportat salarii mai mari probabil prin încasarea unor bonusuri.

RBS a urcat în decembrie pe locul 2, cu un câştig salarial mediu net de 10.828 lei, de pe locul 5 unde era în septembrie.

Bank of Cyprus şi-a dublat "câştigul net" urcând la 10.235 lei faţă de 5.020 lei la 30 septembrie.

Băncile care au puţini salariaţi sunt cele care au reuşit să plătească cel mai bine, iar cele care au reţele întinse, cu număr mare de angajaţi, au salariile medii mai mici.

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici