Carrefour a adăugat încă un magazin la reţeaua Express, în Bucureşti

Grupul Carrefour România a adăugat un nou magazin de proximitate operat în regim de franciză în reţeaua Express, în Bucureşti.

211 afișări
Imaginea articolului Carrefour a adăugat încă un magazin la reţeaua Express, în Bucureşti

Carrefour a adăugat încă un magazin la reţeaua Express, în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Retailerul a ajuns la o reţea de 59 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unităţi în oraşul Braşov şi 49 în Bucureşti şi Ilfov, anunţă compania.

Acesta este cel de-al treilea magazin sub acest brand deschis de la începutul anului, după două unităţi livrate în Bucureşti prin colaborarea cu Salviamax şi în Braşov prin parteneriatul cu RostCom, unităţi care vor fi operate tot în regim de franciză

Express La Parter se află pe Şoseaua Străuleşti şi are o suprafaţă de 100 metri pătraţi.

Carrefour operează în România patru formate de magazine, cu un total de 163 de magazine - 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 59 magazine de proximitate Express şi un magazin online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici