Cât câştigă un director de fabrică în România?

Salariul mediu brut lunar al unul director de fabrică este de 23.550 de lei (5.750 de euro), în timp ce muncitorii direct productivi au salarii medii de 1.114 lei (270 de euro), arată un studiu realizat în luna ianuarie de compania de consultanţă în resurse umane şi management AIMS Human Capital Romania pe un eşantion de 98 de companii de producţie care deţin fabrici în nordul, vestul şi centrul ţării, arată "Ziarul Financiar".

833 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă un director de fabrică în România?

Cât câştigă un director de fabrică în România? (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Astfel, salariul lunar al unui executiv care conduce o unitate de producţie este, în medie, de 20 de ori mai mare decât cel al unui muncitor.

Citeşte mai multe despre cât se câştigă în fabricile din România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici