Cât economiseşti dacă plăteşti cu cardul. În 2010 tranzacţiile cu cardurile au depăşit un miliard de €

Creşterea valorii tranzacţiilor de piaţă cu cardurile în 2010 faţă de 2009 este de 23%. Românii deţineau la finele anului trecut peste 12,5 milioane de carduri valide, potrivit datelor BNR.

19 afișări
Imaginea articolului Cât economiseşti dacă plăteşti cu cardul. În 2010 tranzacţiile cu cardurile au depăşit un miliard de €

Cât economiseşti dacă plăteşti cu cardul. În 2010 tranzacţiile cu cardurile au depăşit un miliard de € (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Din ce în ce mai mulţi români folosesc cardul la cumpărături în magazine, la achiziţia biletelor la spectacole, precum şi la plata utilităţilor şi a taxelor. Valoarea tranzacţiilor de plată cu cardurile a ajuns, la sfârşitul anului trecut, la 4,48 miliarde lei, adică peste un miliard de euro, în creştere cu 23%, în lei, faţă de sfârşitul anului 2009, potrivit datelor publicate recent de Banca Naţională a României (BNR).

Citeşte mai multe despre cât economiseşti dacă plăteşti cu cardul pe www.gandu.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici