Cât te costă, de fapt, asigurarea obligatorie a locuinţei, dacă vrei să-ţi pui casa la adăpost!

Statul te obligă să plăteşti 10 sau 20 de euro pentru o asigurare care nu acoperă decât riscurile mari adică o calamitate, ce nu poate fi decât o inundaţie catastrofică, o alunecare de teren sau un cutremur! Dacă nu vrei să arunci banii pe fereastră pentru că ţi se pare foarte puţin probabil să rişti una dintre catastrofele de mai sus, poate te gândeşti să îţi asiguri casa "pe bune"!

62 afișări
Imaginea articolului Cât te costă, de fapt, asigurarea obligatorie a locuinţei, dacă vrei să-ţi pui casa la adăpost!

Cât te costă, de fapt, asigurarea obligatorie a locuinţei, dacă vrei să-ţi pui casa la adăpost! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Unii dintre asiguratori au lansat deja pachete speciale pentru a veni în completarea celor trei riscuri care sunt incluse în asigurarea obligatorie, iar alţii, în schimb, au mers pe varianta clasică a reducerilor, iar un discount de 15% îţi poate prinde foarte bine!

Citeşte mai multe despre costurile reale ale asigurărilor de locuinţe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici