Cât te costă gadgeturile economice care se încarcă la soare

Dacă îţi plac vacanţele lungi sau drumeţiile pe munte sau îţi uiţi des încărcătorul telefonului sau laptopului acasă, gadgeturile cu încărcare solară te scot din încurcătură. Aşa că îţi poţi încărca mobilul de exemplu când urci pe munte. Iată o listă cu cele mai economice gadgeturi şi cât te costă să ai un astfel de aparat.

73 afișări
Imaginea articolului Cât te costă gadgeturile economice care se încarcă la soare

Cât te costă gadgeturile economice care se încarcă la soare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

De exemplu, cu 180 de lei poţi să îţi cumperi un încărcător portabil Freeloader care alimentează toate gadgeturile pe care le-ai putea avea. Aşa că îţi poţi încărca un iPod pentru 18 ore, un telefon mobil pentru 44 ore, un PlayStation pentru 2,5 ore sau un PDA pentru 22 ore. În plus, este compatibil şi cu un iPhone. Poţi să foloseşti dispozitivul la temperaturi între -20 şi +80 de grade Celsius.

Mai poţi cumpăra şi un super încărcător extern portabil, cu o capacitate uriaţă. Poate să pornească şi un autoturism, la nevoie, conectându-l la bateria acestuia prin cablul oferit opţional. Este destinat dacă nici măcar nu iei în calcul varianta în care rămâi fără gadgeturi.

Dacă vrei să faci economie la apă curentă, atunci temporizatorul care îţi arată când e timpul să termini duşul poate fi o alegere inspirată. Şi asta pentru că îţi reduce cu 7 secunde zilnic timpul pe care îl petreci sub duş. Aşa că se va reduce timpul irosit sub duş cu aproximativ şase minute, economisind, în medie, 20 l de apă caldă de persoană. Te costă 50 de lei şi poate fi aşezat chiar pe podea, iar în funcţie de lumină vei şti când e timpul să închizi apa.

Citeşte mai multe despre gadgeturile economice care se încarcă la soare pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici