Video Cătălin Popa, Euroclinic: Începe un război al preţurilor printre furnizorii de servicii medicale

Cătălin Popa, directorul executiv al operatorului de servicii medicale private Euroclinic Hospital & Medical Centers, spune că va continua extinderea cu doua clinici anul acesta, va angaja 35-40 de oameni şi va intra mai agresiv pe piaţa corporate (a serviciilor către companii), arată "Ziarul Financiar".

167 afișări

Popa se poate număra printre managerii fericiţi în această perioadă, în condiţiile în care businessul pe care îl conduce şi care include un spital şi trei clinici a finalizat anul 2009 cu un avans de 35% (în lei) până la 7,7 mil. euro, puţin peste obiectivul stabilit iniţial.

Citeşte mai multe despre furnizorii de servicii medicale pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici