Câteva motive pentru a-ţi încheia o asigurare de telefon mobil - ADVERTORIAL

De multe ori când mobilul nostru este deteriorat, singura soluţie este să îl trimitem la un service GSM pentru reparaţii, ceva care costă foarte mulţi bani, sau pur şi simplu ne rămâne doar varianta de a cumpăra unul nou care presupune o investiţie foarte mare, cu atât mai mult când mobilul a fost achiziţionat doar de puţină vreme. De aceea este aproape esenţial sa ai un plan B atunci cand vine vorba de o defecţiune sau chiar de un furt neasteptat si nu exista o solutie mai buna decat asigurarea telefonului mobil:

303 afișări
Imaginea articolului Câteva motive pentru a-ţi încheia o asigurare de telefon mobil - ADVERTORIAL

Câteva motive pentru a-ţi încheia o asigurare de telefon mobil - ADVERTORIAL

1. Costul scăzut

În funcţie de tipul de asigurare de telefon mobil, poţi plăti doar câţiva euro pe lună pentru a te simţi protejat de furturi sau defecţiuni majore şi costisitoare. O investiţie minimă, aşadar, pentru a te putea bucura de telefonul mobil fără griji indiferent dacă îl scapi sau îl pierzi.


2. Acoperă loviturile şi căderile

Nu contează dacă l-ai scăpat accidental în toaletă sau pe stradă din cauza neatenţiei, asigurarea mobilă acoperă căderile accidentale, aşa că indiferent de ce s-ar întâmpla, poţi fi sigur că vei avea o soluţie salvatoare.

3. Acoperă spargerea ecranului

De câte ori ţi s-a întâmplat să îţi spargă ecranul telefonului mobil din cauza unei căderi sau a neatenţiei şi să fii nevoit să cheltuieşti mulţi bani pentru a-l repara, mai ales în ziua de azi, când folosim mobilul din ce în ce mai mult pe zi şi a devenit practic indispensabil.

4. Acoperă furtul sau tâlhăria  

În ziua de azi furturile de telefoane mobile devin din ce in ce mai frecvente pentru a le revinde ulterior sau chiar a vinde piesele lor, asa ca este foarte imbucurator sa stii ca poti conta pe o asigurare telefon care te acoperă în cazul oricărui eveniment nefericit. În cazul în care dispozitivul dumneavoastră este furat, veţi fi despăgubit atât pentru valoarea smartphone-ului dumneavoastră şi, în funcţie de poliţa de asigurare pe care o încheiaţi, puteţi primi chiar şi banii pentru cheltuielile generate de apelurile frauduloase ale hoţilor. Cu alte cuvinte, dacă cineva vă fură telefonul şi îl foloseşte fraudulos, vă veţi recupera inclusiv banii pe care i-aţi plătit pe abonamentul din acea lună.


5. În cazul în care mobilul nu este reparabil, vei avea unul complet nou

În cazul în care mobilul nu este reparabil, asigurarea telefonului mobil garantează înlocuirea mobilului cu unul nou.

6. Asigură şi accesoriile costisitoare

A avea un telefon de ultimă generaţie te face să te simţi bine, dar atunci când vine cu accesorii de telefon costisitoare devine cam scump să îl pierzi sau să pierzi accesoriile. Dacă eşti unul dintre acei oameni care caută nu numai protecţia telefonului, ci şi a accesoriilor sale, o asigurare telefon îţi va fi foarte utilă.


7. Eşti protejat atunci când călătoreşti peste hotare

Ori de câte ori ieşim din ţară, creierul nostru este posibil să nu-şi amintească unde a lăsat telefonul.  Sau e posibil să ne fie furat. Se ştie că zonele turistice sunt şi zonele în care acţionează cel mai mult hoţii de telefone mobile. Pentru a-ţi ţine telefonul în siguranţă, trebuie să treci la o poliţă de asigurare mobilă care acoperă acest termen.

8. Eşti protejat şi de defecţiunile cauzate de lichide

În cazul în care telefonul mobil nu este unul waterproof şi îl scăpaţi în apă, poliţa de asigurare vă va scăpa şi de această problemă. În plus, cui nu i s-a întâmplat să verse un pahar de apă sau de suc pe biroul pe care este şi telefonul mobil?

Cât costă o asigurare pentru telefonul mobil?

Din punct de vedere financiar, preţul unei asigurări de telefon este mult mai mic decât o eventuală reparaţie. Costul poliţei variază de obicei între 2 şi 10 euro pe lună, în funcţie de cât de scump este smartphone-ul. Pentru ultimele modele de telefoane mobile, asigurarea poate ajunge până la 15 euro pe lună. Dacă faceţi un calcul simplu, este mult mai ieftin să încheiaţi o asigurare de telefon (iPhone de ex.), pe care să o plătiţi lunar, decât să achitaţi factura de la service.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici