Ce afacere poţi să-ţi faci cu 5.000 de euro?

Cu puţin spirit antreprenorial şi ceva resurse financiare, poţi să fii propriul tău şef. Porneşte la drum cu o mică afacere online, un business artizanal, o firmă de curăţătorie sau chiar cu un afterschool, informează www.incont.ro.

558 afișări
Imaginea articolului Ce afacere poţi să-ţi faci cu 5.000 de euro?

Ce afacere poţi să-ţi faci cu 5.000 de euro? (Imagine: Shutterstock)

Nu, nu trebuie să dispui de foarte mulţi bani pentru a face asta. Unele business-uri te costă până în 5.000 de euro. Iată mai jos care sunt printre cele mai ieftine afaceri în care poţi investi.

Cea mai simplă metodă este să apelezi la o franciză. Avantajul pe care aceasta îl presupune este faptul că primeşti consiliere, sprijin şi consultanţă pe întreaga perioadă de desfăşurare a activităţii. În plus, plăteşti doar taxa de franciză, iar, eventual, dacă mai ai nevoie de alte investiţii, totul depinzând însă de business.

Contractele de franciză se fac, de regulă, pe perioade determinate, între 5 şi 10 ani şi se pot prelungi sau rezilia oricând. În funcţie de fiecare tip de franciză în parte, francizorului (proprietarului brandului) îi revine, de regulă, un anumit procent din cifra de afaceri a business-ului respectiv. Iată care sunt printre cele mai ieftine francize.

Citeşte mai multe despre ce afacere poţi să-ţi faci cu 5.000 de euro pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici