Ce alternative oferă băncile la programul "Prima Casa"

Chiar dacă executivul a anunţat normele pentru programul "Prima casă 4", multe bănci vin cu propriile oferte, care se adresează şi celor care au deja o locuinţă sau un alt credit. Surprinzător, dobânzile sunt aproape la fel de mici ca cele oferite pentru creditele garantate de stat. Iar avansul cerut de bancheri scade considerabil, de la 25-30%, spre 5 sau 10%, informează Incont.ro.

358 afișări
Imaginea articolului Ce alternative oferă băncile la programul "Prima Casa"

Ce alternative oferă băncile la programul "Prima Casa" (Imagine: Shutterstock)

După ce au epuizat plafonul garantat de stat băncile ies la atac cu propriile oferte.

"Condiţiile sunt cvasimilare cu cele ale programului guvernamental în termeni de cost. Variază doar avansul. Este de 15% în loc de 5%", spune Corneliu Cojocaru, directorul de comunicare al BCR.

Practic cer aceeaşi dobândă, doar că pentru 60.000 de euro clientul vine cu un avans de 9.000 în loc de unul de 3.000 de euro.

Citeşte ami multe despre ofertele băncilor pentru cumpărarea unei locuinţe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici