Ce companii IT&C angajează în criză

Companiile IT&C şi furnizorii de servicii de externalizare, care lucrează în general pentru clienţi internaţionali, continuă să-şi extindă numărul de angajaţi din România, câteva sute de posturi fiind scoase la în acest moment în oraşe ca Bucureşti, Cluj, Braşov şi Iaşi.

38 afișări
Imaginea articolului Ce companii IT&C angajează în criză

Ce companii IT&C angajează în criză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oracle, subsidiara locală a celui mai mare producător de soft pentru companii, are, spre exemplu, 94 de poziţii deschise în Bucureşti. Şi giganţii IT HP şi IBM au câteva zeci de locuri de muncă disponibile, pentru programatori sau ingineri - categorii profesionale care au fost mai puţin afectate de criză.

Citeşte mai multe despre companiile IT&C care fac angajări pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici