Ce impact va avea intrarea H&M în retailul de fashion

Ce înseamnă magazin de referinţă pentru H&M? Suedezii, care au vândut anul trecut haine şi încălţăminte de aproape 11 miliarde de euro, vor avea în Cotroceni Park un magazin ceva mai mare de 2.000 de metri pătraţi, aşa-numitul "black concept" - unitatea cu cele mai multe produse şi cea mai mare suprafaţă.

32 afișări
Imaginea articolului Ce impact va avea intrarea H&M în retailul de fashion

Ce impact va avea intrarea H&M în retailul de fashion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi magazinul va fi deschis de-abia anul viitor, pe holurile Cotroceni Park este anunţată deja, deloc discret, ve­nirea unuia dintre cei mai populari retaileri de îmbrăcăminte în rândul tinerilor.
"AFI Palace Cotroceni anunţă deschiderea primului magazin din România al brandului ???. Coming soon!", scrie mare pe un banner de la intrarea în mall dinspre bu­levardul Timişoara, pe vitrina unui magazin închis recent. H&M, numărul doi în piaţa euro­peană de îmbrăcăminte, după Inditex, va avea spaţiul chiar lângă C&A, numărul trei pe piaţa de profil. "A fost nevoie să mutăm două magazine pentru a le face loc. Retailerii au acceptat, am făcut totul ca la carte, iar în noiembrie trebuie să le predăm spaţiul. Magazinul va fi deschis la începutul primăverii", spune şeful Cotroceni Park.

Citeşte mai multe despre intrarea H&M în retailul de fashion pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici