Ce mai cumpără bogaţii lumii pe timp de criză

În pofida crizei care macină economiile lumii industria produselor de lux supravieţuieşte fără mari probleme, ba chiar explorează noi nişe de piaţă. Ce accesoriu şi-ar mai putea dori un bogat care are deja o maşină italiană scumpă, bijuterii, haine de lux şi un ceas elveţian scump? Producătorul elveţian de ceasuri Ulysse Nardin a găsit răspunsul - un telefon exclusivist.

820 afișări
Imaginea articolului Ce mai cumpără bogaţii lumii pe timp de criză

Ce mai cumpără bogaţii lumii pe timp de criză (Imagine: Thomas Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Nu, nu este vorba despre un telefon personalizat, ci despre lansarea noii linii de smartphone-uri Chairman, desemnate de specialiştii de la Guinness cele mai scumpe telefoane de serie din lume.

Cel mai nou telefon Apple - iPhone 4S şi ultimul telefon Samsung - Galaxy Nexus au preţuri de aproximativ 600 euro, iar preţul unui Vertu Constellation cu piele de aligator poate ajunge la 4.000 euro. Niciunul nu se compară însă la preţ cu telefonul elveţian.
Ce are special telefonul produs de Ulysse Nardin în afară de preţul său exorbitant cuprins între 10.000 euro - pentru cel mai ieftin model şi 100.000 euro - pentru ediţia limitată încrustată cu 3.000 de diamante de 17 carate şlefuite manual? Dotat cu un sistem de operare Android, cu numeroase aplicaţii touch screen şi cu o tastatură clasică care poate fi întâlnită şi pe modelele Nokia mai vechi, noul smartphone nu pare a fi un element de noutate în industria telefoanelor.
Citeşte mai multe despre ce mai cumpără bogaţii lumii pe timp de criză pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici