Ce promoţii au băncile. De la reduceri la cumpărături sau la bilete de avion la creditul pentru grădinărit

Lipsa interesului populaţiei pentru noi împrumuturi îi determină pe bancheri să caute soluţii alternative de majorare a numărului de clienţi. Reduceri la biletele de avion, discounturi la cumpărături în diverse reţele de magazine sau campanii de promovare pe reţelele de socializare. Acestea sunt cele mai noi strategii prin care băncile încearcă să atragă noi clienţi.

20 afișări
Imaginea articolului Ce promoţii au băncile. De la reduceri la cumpărături sau la bilete de avion la creditul pentru grădinărit

Ce promoţii au băncile. De la reduceri la cumpărături sau la bilete de avion la creditul pentru grădinărit (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Recent, BCR şi Wizz Air au lansat noul card de credit BCR Wizz Air. "Cardul de credit BCR Wizz Air, primul de acest gen pe piaţa aeriană low-fare din România, oferă reduceri importante la achiziţionarea serviciilor şi biletelor de avion Wizz Air", au declarat oficialii celei mai mari bănci de pe piaţa locală. Cardul este emis sub sigla MasterCard, în lei, cu limita maximă de 20.000 lei şi perioada de graţie de până la 53 de zile. Cardul permite un bonus 4% la achiziţionarea produselor şi serviciilor Wizz Air prin wizzair. com şi 2% pentru tranzacţiile efectuate direct la POS-urile comercianţilor şi pe internet.

Citeşte mai multe despre noile promoţii ale băncilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici