Ce s-a întâmplat pe www.imminvest.ro înainte ca site-ul să nu mai funcţioneze / Platforma a început să fie accesată de la primele ore ale dimineţii

  • Programul IMM Invest a început să fie accesat încă de la ora 05.30, iar situaţia a evoluat până la atingerea unui număr de 397.000 de accesări pe minut
  • La finalul probelor făcute, au fost efectuate teste în condiţiile unui trafic de 3 milioane de utilizatori pe oră
  • Momentul reluării aplicaţiei va fi anuţat pe site-urile www.fngcimm.ro şi www.imminvest.ro
1763 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat pe www.imminvest.ro înainte ca site-ul să nu mai funcţioneze / Platforma a început să fie accesată de la primele ore ale dimineţii

Cum a evoluat traficul pe www.imminvest.ro înainte ca site-ul să nu mai funcţioneze

Portalul IMM Invest dedicat companiilor afectate sau nu de criza COVID-19, a fost deschis astăzi pentru înscrieri la ora 10.00. Platforma a început să fie accesată încă de la ora 05.30, iar situaţia e evoluat până la atingerea unui număr de 397.000 de accesări pe minut, conform unui comunicat al FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii).

Numărul uriaş a blocat accesul pe site a beneficiarilor. Aplicaţia a fost, totuşi, testată timp de două săptămâni înainte de lansare de către FNGCIMM, care a creat peste 1.700 de conturi. La finalul probei, au fost efectuate teste în condiţiile unui trafic de 3 milioane de utilizatori pe oră.

Niciun beneficiar nu s-a putut înregistra astăzi pe platforma IMM Invest. Procedura de înscriere va fi reluată pas cu pas de la 0, în cel mai surt timp.

IMM-urile eligibile vor avea şanse egale de a se înscrie în program, iar aplicaţia va fi valabilă până la sfârşitul acestui an, plafonul alocat fiind de 15 miliarde de lei.

Platforma este un registru unic electronic prin care se analizează doar dacă aplicantul este eligibil şi are statut de IMM, dar nu reprezintă acordul de finanţare. După înregistrare, aplicantul este direcţionat la banca selectată, iar finanţatorul va face analiza solvabilităţii. După analiza băncii, documentele se retransmit la fond pentru a garantarea creditului.

,,Momentul reluării deschiderii aplicaţiei va fi anuţat din timp pe site-urile www.fngcimm.ro, www.imminvest.ro şi anunţat public printr-un comunicat de presă’’, conform comunicatului FNGCIMM.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici