Ce salariu trebuie să ai ca să îţi poţi permite un credit?

Băncile anunţă că în acest an se va relua creditarea. Multe dintre bănci au redus deja dobânzile pentru împrumuturi, iar procesul va continua în perioada următoare.

239 afișări
Imaginea articolului Ce salariu trebuie să ai ca să îţi poţi permite un credit?

Ce salariu trebuie să ai ca să îţi poţi permite un credit? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Pe de al parte şi preţurile de pe piaţa imobiliară au scăzut foarte mult. Există acum veritabile oferte cu care este posibil să nu ne mai întâlnim: există apartamente de 4 camere care se vând cu 60.000 de euro, adică preţul valabil pentru o garsonieră acum 2 ani.

Citeşte mai multe despre ce salariu trebuie să ai pentru a putea lua un credit pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici