Cel mai bogat om din România îşi face o reţea de 80 de benzinării în care vrea să vândă carburanţi mai ieftini

Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, cu afaceri de aproape 700 mil. euro anul trecut din agricultură şi industria chimică, va deschide anul viitor cinci benzinării în sudul ţării sub brandul Bif.

1771 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din România îşi face o reţea de 80 de benzinării în care vrea să vândă carburanţi mai ieftini

Cel mai bogat om din România îşi face o reţea de 80 de benzinării în care vrea să vândă carburanţi mai ieftini

Acum grupul InterAgro deţine două benzinării în oraşul Zimnicea, dar planurile vizează construcţia unei reţele de câte două benzinării în fiecare judeţ. Construcţia unei reţele de 80 de benzinării ar scoate din conturile InterAgro aproximativ 80-85 milioane de euro, având în vedere că o astfel de unitate costă în medie 1 milion de euro.

"Ideea este să dezvoltăm o reţea de benzinării în care să putem creşte procentul de bioetanol utilizat în amestec cu benzina pentru a avea un preţ mai mic al benzinei. Folosirea unei concentraţii mai mari de bioetanol implică şi un preţ mai mic al benzinei. Programul de investiţii presupune în viitor să oferim şi benzină cu o concentraţie de bioetanol de 10%", a explicat la ZF Live Octavian Stănculeţ, directorul fabricii de bioetanol Bio Fuel Energy, parte a grupului InterAgro.

Citeşte mai multe despre benzinăriile deschise de Ioan Niculae pe www.zf.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici