Cel mai mare producător de bunuri de lux din lume anunţă vânzări şi profituri record

Performanţă este cu atât mai mare cu cât în China au fost înregistrate pierderi provocate de criza COVID.

280 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare producător de bunuri de lux din lume anunţă vânzări şi profituri record

Cel mai mare producător de bunuri de lux din lume anunţă vânzări şi profituri record

Reprezentanţii LVMH anunţă că au înregistrat un al doilea an consecutiv cu venituri şi profituri record, în ciuda crizelor mondiale. Vânzările au atins aproape 25 de miliarde de dolari, o creştere de 9% fiind înregistrată în ultimele trei luni ale anului.

Compania a înregistrat o creştere puternică în Europa, SUA şi Japonia, care a compensat pierderile din China din cauza restricţiilor COVID. În Asia, LVMH a înregistrat o scădere a vânzărilor din cauza problemelor din China. Cu toate acestea, preşedintele şi directorul general al LVMH, Bernard Arnault, a declarat că se simte prudent şi optimist în privinţa situaţiei din China.

„Avem toate motivele să fim încrezători, ba chiar optimişti în ceea ce priveşte China. Afacerile s-au întors, chinezii cumpără", a declarat Arnault potrivit BBC.

Printre mărcile LVMH se numără Louis Vuitton, Tiffany's, Christian Dior, Sephora, Hennessey şi Moët. Marca Louis Vuitton s-a descurcat excepţional de bine. Veniturile sale au depăşit pentru prima dată suma de 21,7 miliarde de dolari.

Veniturile LVMH sunt considerate de analişti ca fiind un indicator al pieţei de lux din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lvmh,
lux,
vânzări

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici