Cele mai bune rate la un credit imobiliar de 50.000 de euro

Cel mai bun credit imobiliar în momentul de faţă este, fără îndoială, "Prima Casă". Asta în cazul în care nu ai mai deţinut niciodată un imobil.

84 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune rate la un credit imobiliar de 50.000 de euro

Cele mai bune rate la un credit imobiliar de 50.000 de euro (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Costul? Trebuie să plăteşti un avans de 5%, taxele notariale (cam 1.000 de euro), comisionul Fondului de Garantare, de 0,49% pe an, comisionul pentru Arhiva Electronică, depozitul colateral format din trei rate lunare şi, eventual, agenţia imobiliară (2-3% din valoarea preţului de cumpărare).

Însă cine are deja o "primă casă" trebuie să apeleze la un credit imobiliar sau ipotecar clasic. E drept, nu la costuri la fel de avantajoase ca cele prin programul guvernamental. În plus, nici avansul nu mai este de doar 5%, ci poate ajunge şi la 35%, aşa cum se întâmplă în cazul creditului ING de Casă Nouă.

Citeşte mai multe despre cele mai bune rate la un credit imobiliar pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici