Cele mai grave efecte ale crizei în domeniul politic şi social urmează să se producă

Efectele cele mai grave ale crizei economice în domeniul social şi politic abia "urmează să se producă", a avertizat marţi directorul general al Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC), Pascal Lamy.

28 afișări
Imaginea articolului Cele mai grave efecte ale crizei în domeniul politic şi social urmează să se producă

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Comerţului, Pascal Lamy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Efectele cele mai grave ale crizei în domeniul social abia urmează să se producă, ceea ce însemnă că cele mai grave efecte în domeniul politic urmează să aibă loc", a declarat Lamy în cadrul unei conferinţe de presă la Geneva.

Repercusiunile crizei vor reprezenta de asemenea un test de rezistenţă pentru OMC, în situaţia în care instituţia va fi capabilă să limiteze protecţionismul, a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici