Video Cele mai ieftine şi cele mai scumpe apartamente scoase la vânzare în Bucureşti

Cea mai ieftină garsonieră scoasă la vânzare în Bucureşti costă 9.000 de euro, iar cea mai scumpă este situată în Piaţa Romană şi costă 100.000 de euro, potrivit anunţurilor de vânzare publicate pe site-ul anuntul.ro, informează Ziarul Financiar.

558 afișări

„Preţurile la apartamentele vechi din Capitală au scăzut, per ansamblu, cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Se observă o constantă a preţurilor de ceva timp, şi de aceea estimez că vor rămâne la aceleaşi nivel până la sfârşitul anului. Numai în jurul valorii de 60.000 de euro preţurile au crescut puţin datorită programului „Prima casă", susţine Daniel Raeceanu, directorul general al agentiei Rasig Imobiliare.

Citeşte mai multe despre piaţa imobiliară pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici