Cele mai misterioase companii din lume. Ce strategii folosesc pentru a-şi proteja secretele

Fie pentru că doresc să protejeze o reţetă secretă, o strategie de business sau unele persoane excentrice, aceste companii sunt printre cele mai secretoase firme din lume.

831 afișări
Imaginea articolului Cele mai misterioase companii din lume. Ce strategii folosesc pentru a-şi proteja secretele

Cele mai misterioase companii din lume. Ce strategii folosesc pentru a-şi proteja secretele

Coca-Cola

Renumitul producător de băuturi răcoritoare este deja cunoscut pentru secretomania prin care caută să-şi păstreze cât mai sigur reţeta băuturii răcoritoare. Numai doi dintre directorii din "vârful" companiei cunosc formula despre care Coca-Cola susţine că e păstrată secret din 1886, potrivit publicaţiei The Guardian. Cei doi directori nu zboară niciodată cu acelaşi avion de frică să nu se piardă reţeta în cazul unei întâmplări nefericite.

Apple

Producătorul iPhone a creat o întreagă industrie în jurul lor care răspândeşte, creează şi dezminte zvonuri. Apple a dezvăluit printr-o serie de documente prezentate ca probă în procesul contra Samsung câteva fotografii şi prototipuri care arată cum sunt fabricate dispozitivele Apple.

IKEA

Investitorii şi analiştii au o vagă impresie despre afacerile IKEA Group. Producătorul suedez de mobilă a emis un raport financiar anul acesta pentru prima dată, anunţă Businessweek.

Citeşte mai departe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici