Certsign va furniza ANFP servicii de arhivare şi semnatură electronică de 14,5 milioane de lei

Certsign, companie membră a grupului UTI, va furniza Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) servicii de arhivare electronică şi semnătură electronică pentru realizarea unui sistem informatic managerial, valoarea contractului ridicându-se la 14,46 milioane de lei, cu TVA, pe 12 luni.

633 afişări
Imaginea articolului Certsign va furniza ANFP servicii de arhivare şi semnatură electronică de 14,5 milioane de lei

Certsign va furniza ANFP servicii de arhivare şi semnatură electronică de 14,5 milioane de lei (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Sistemul informatic este parte a proiectului "e - ANFP – Întarirea capacităţii instituţionale a ANFP în vederea asigurării unui management performant al functiei publice si functionarilor publici la nivelul administratiei publice centrale şi al serviciilor publice din subordinea/coordonarea autorităţilor publice centrale şi locale prin implementarea de instrumente inovatoare".

Proiectul va fi finanţat din fonduri europene nerambursabile şi bugetul statului.

Certsign este furnizor de servicii de securitate şi de certificare privind semnătura electronică, parte a grupului UTI, unde pachetul majoritar este deţinut de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu.

ANFP a fost înfiinţată prin Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu scopul de a asigura managementul funcţiilor publice şi cel al funcţionarilor publici.

Instituţia funcţionează în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi are ca atribuţii elaborarea cadrului legislativ privind funcţia şi funcţionarii publici, monitorizarea şi controlul aplicării reglementărilor în domeniu, centralizarea nevoilor de instruire ale funcţionarilor publici, furnizarea programelor de formare şi perfecţionare profesională pentru personalul din administraţia publică, precum şi administrarea bazei de date a funcţiilor publice şi a funcţionarilor publici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici