Chrysler înfiinţează brandul Ram pentru camioanele Dodge

Chrysler Group înfiinţează un nou brand, denumit Ram, pentru camioanele Dodge, în cadrul unui plan de revigorare a gamei de vehicule, a anunţat luni, producătorul auto american.

29 afișări
Imaginea articolului Chrysler înfiinţează brandul Ram pentru camioanele Dodge

Chrysler înfiinţează brandul Ram pentru camioanele Dodge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul modernizează gama de produse, după ieşirea din faliment, în luna iunie, şi a explicat să actualul brand Dodge va fi divizat în Dodge Ram şi Dodge Car.

Persoane apropiate situaţiei au declarat, săptămâna trecută, că al treilea mare producător auto american vrea să înfiinţeze marca Ram pentru camioanele Dodge.

Director general al Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat că această reorganizare va permite protejarea şi dezvoltarea gamei de produse, în cadrul brandului Dodge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici