Cine vrea să i se aplice OUG50 mai are maximum o lună să semneze actul adiţional cu banca

Cine are credite în derulare şi vrea să beneficieze de prevederile Ordonanţei 50/2010, care stabileşte condiţii transparente pentru împrumuturile consumatorilor, trebuie să se grăbească să semneze actul adiţional oferit de bancă, înainte ca Parlamentul să îşi dea votul final pe forma modificată.

23 afișări
Imaginea articolului Cine vrea să i se aplice OUG50 mai are maximum o lună să semneze actul adiţional cu banca

Cine vrea să i se aplice OUG50 mai are maximum o lună să semneze actul adiţional cu banca (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Cel mai intens discutat act nor­mativ de anul acesta, pro­iectul de lege privind Ordo­nanţa 50, urmează să fie pre­zentat joi în plenul Camerei Deputaţilor, care are rol decizional.

Bancherii au fost de la bun început împotriva aplicării ordonanţei şi la creditele vechi, subliniind că trecerea la o formulă de calcul de tipul Euribor plus marjă fixă pentru dobânzile variabile, într-un moment în care indicatorul se află la minime istorice, poate conduce în viitor la costuri mai mari.

Citeşte mai multe despre OUG 50 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici