Ciolacu: Italia rămâne pentru România un important partener comercial şi o sursă majoră de investiţii

Italia rămâne pentru România un important partener comercial şi o sursă majoră de investiţii care generează locuri de muncă pentru români, transmite Marcel Ciolacu, după întrevederea cu preşedintele Camerei Deputaţilor a Italiei, Lorenzo Fontana.

182 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Italia rămâne pentru România un important partener comercial şi o sursă majoră de investiţii

Ciolacu: Italia rămâne pentru România un important partener comercial şi o sursă majoră de investiţii

„Am discutat astăzi (joi - n.r.) cu omologul meu italian, Lorenzo Fontana, despre provocările la nivel european pe care doar împreună le putem depăşi. Fie că vorbim de impactul inflaţiei asupra veniturilor oamenilor, fie că vorbim de situaţia economică complicată de războiul din Ucraina, soluţiile trebuie să se concentreze pe echilibrarea economiilor naţionale”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El adaugă că „Italia rămâne pentru România un important partener comercial şi o sursă majoră de investiţii care generează locuri de muncă pentru români”.

„În cadrul întrevederii, i-am mulţumit preşedintelui Camerei Deputaţilor a Italiei pentru sprijinul constant demonstrat de Italia pentru primirea României în Spaţiul Schengen, dar şi pentru avansarea procesului de aderare la OCDE”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici