Clienţii Romtelecom vor putea primi si plati factura online pe site-ul companiei

Clienţii persoane juridice şi fizice ai Romtelecom pot opta, începând cu această lună, pentru primirea facturii pentru serviciile operatorului doar în variantă electronică, renunţând la cea pe hârtie, vizualizarea urmând să aibă loc prin intermediul aplicaţiei MyAccount.

1075 afișări
Imaginea articolului Clienţii Romtelecom vor putea primi si plati factura online pe site-ul companiei

Clienţii Romtelecom vor putea primi si plati factura online pe site-ul companiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiecare client va fi anunţat prin e-mail şi/sau SMS de emiterea facturii sale. Toţi clienţii cu acces la internet vor putea să-şi acceseze contul în deplină siguranţă, cu ajutorul parolei, pe site-ul Romtelecom, şi vor putea să-şi descarce pe loc factura electronică. Toate facturile descărcate au valoare fiscală şi sunt autorizate pentru a fi folosite în evidenţele contabile, eliminându-se astfel necesitatea arhivării fizice", se precizează într-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

În acest fel, clienţii pot primi direct facturile, reducând perioada de expediere şi eliminând riscul apariţiei oricăror întarzieri.

Un cont MyAccount pentru clienţii rezidenţiali se poate crea în câteva minute, cu ajutorul câtorva date de autentificare şi a unei adrese de e-mail valide.

În cazul clienţilor persoane juridice, crearea unui cont MyAccount se face apelând 1930 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom).

După logare, MyAccount oferă şi alte facilităţi, precum vizualizarea gratuită a facturilor din ultimele şase luni sau situaţia plăţilor.

Clienţii rezidenţiali au şi posibilitatea de a achita online factura Romtelecom prin MyAccount, care furnizează şi detalii suplimentare cu privire la semnătura electronică.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixă, cu circa 2,7 milioane de linii în administrare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici