CN Huilei, cel mai mare datornic la buget

Compania Naţională a Huilei (CNH) a rămas cel mai mare datornic la bugetul general, cu o valoare cumulată a obligaţiilor restante pentru toate bugetele de circa 2,55 miliarde de lei (circa 800 de milioane de euro) la finele lunii iunie a acestui an.

1 afișare
Imaginea articolului CN Huilei, cel mai mare datornic la buget

CN Huilei, cel mai mare datornic la buget

Astfel, CNH avea restanţe de 937,2 milioane de lei la bugetul de stat, 1,39 miliarde de lei la bugetul asigurărilor sociale de stat, 161,7 milioane de lei la buegtul asigurărilor de şomaj şi 50,3 milioane de lei la bugetul de sănătate, potrivit datelor publicate, vineri, de Ministerul Economiei şi Finanţelor.

Între primele cinci mari firme cu restanţe la plata obligaţiilor către bugetul de stat se mai numără Societatea Naţională a Cărbunelui (SNC) Ploieşti, cu 93,92 milioane de lei, şi Termoelectrica, cu 54,9 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici