Video Companiile ar trebui să accepte restructurarea financiară până nu e prea târziu

Acţionarii şi managementul ar trebui să accepte cât mai rapid restructurarea financiară a unei companii dacă situaţia o cere, iar implementarea tardivă a unor măsuri în acest sens poate împinge firma în insolvenţă, au spus participaţii la conferinţa "Soluţii câştigătoare pe timp de criză. Cele mai performante companii din Muntenia - Dobrogea 2009", organizată de catre Ziarul Financiar şi Enterprise Investors.

31 afișări

"Anul acesta am fost solicitaţi în două situaţii să preluăm mandate de restructurare financiară, însă după ce am făcut diagnosticul am refuzat pentru că era prea târziu. Ambele au devenit apoi cazuri larg mediatizate de insolvenţă", a spus Doru Lionăchescu, partener principal al Capital Partners. El nu a precizat despre ce companii este vorba.

Citeşte mai multe despre restructurarea financiară a companiilor pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici