CONFERINŢA MEDIAFAX: Tarom va opera curse din Bucureşti spre Geneva şi Moscova

Tarom va deschide la sfârşitul lunii noiembrie o cursă spre Geneva, iar din primăvara anului viitor va opera şi pe ruta Moscova, a declarat marţi la conferina Mediafax Talks about Aviation George Marin, vicepreşedintele business strategy al Tarom.

169 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢA MEDIAFAX: Tarom va opera curse din Bucureşti spre Geneva şi Moscova

CONFERINŢA MEDIAFAX: Tarom va opera curse din Bucureşti spre Geneva şi Moscova (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

În ceea ce priveşte rutele interne, operatorul aerian naţional va deschide în vara anului viitor o cursă pe ruta Iaşi-Timişoara.

Gradul mediu de încărcare al Tarom pe cursele interne este, potrivit oficialului companiei, de 66%, faţă de 67% pe cursele externe. Cele mai "bune" destinaţii interne sunt Iaşi, Timişoara, Cuj.

Reprezentantul Tarom a anunţat o îmbunătăţire a rezultatului operaţional cu 48% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce pierderile s-au redus cu 30%.

"Scăderea la rezultatul operaţional este de la -138 de milioane de lei la - 72 de milioane. Ca pierdere, de la 118 milioane anul trecut, la 83 de milioane în primele nouă luni", a spus Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici