Video Constructorul stadionului Lia Manoliu: Suntem în grafic pentru finalizarea lucrărilor

Lucrările la noul stadion Lia Manoliu, care va găzdui finala Europa League din 2012, se află în prezent la 40% din total, în condiţiile îin care până în prezent au fost cheltuiţi toţi cei 96 mil. lei (25 mil. euro) fără TVA alocaţi de Primăria Capitalei din totalul de 120 mil. euro, cat era iniţial valoarea proietului, informează Ziarul Financiar.

73 afișări

Ulterior, suma a fost suplimentată până la 143 mil. euro fără TVA printr-o hotărâre a Consiliului General al Capitalei, pentru adaugarea unui acoperiş retractabil care să acopere întreaga suprafaţă de joc.

Citeşte mai multe despre stadiul lucrărilor de la stadionul Lia Manoliu pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici