Crăciunul ieftineşte mâncarea, hainele şi LCD-urile cu până la 50%

Marii retaileri de produse alimentare, îmbrăcăminte, încălţăminte şi electonice promit pentru perioada sărbătorilor de iarnă reduceri substanţiale, iar în mallurile din Capitală vor fi organizate tot soiul de evenimente, cu scopul de a atrage vizitatori. Spre exemplu, Carrefour va avea promoţii pentru produsele specifice acestui sezon, informează "Gândul".

18 afișări
Imaginea articolului Crăciunul ieftineşte mâncarea, hainele şi LCD-urile cu până la 50%

Crăciunul ieftineşte mâncarea, hainele şi LCD-urile cu până la 50% (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Avem reduceri exact la ceea ce se cere, la ciocolată, la vinuri, la decoraţiuni de Crăciun", a declarat pentru Gândul Andreea Mihai, director de marketing al companiei. Şi în hipermarketurile Cora se vor găsi reduceri de Crăciun, iar până la sfârşitul acestei luni, se găsesc produse cu preţuri mai mici cu 10-20%, la articole de îmbrăcăminte sau produse alimentare.

Citeşte mai multe despre reducerile prilejuite de perioada sărbătorilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici