Criza duce oferta de apartamente de două camere şi la preţuri sub 40.000 de euro!

Vestea bună este că au început să apară oferte cu apartamente cu două camere în Bucureşti şi la preţuri sub 40.000 de euro, care concurează direct garsonierele puţin mai spaţioase. Vestea rea este că majoritatea sunt confort 2 sau în zone nu tocmai centrale, informează incont.ro

15 afișări
Imaginea articolului Criza duce oferta de apartamente de două camere şi la preţuri sub 40.000 de euro!

Criza duce oferta de apartamente de două camere şi la preţuri sub 40.000 de euro! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Printre anunţurile din ultima vreme, sunt însă şi unele destul interesante, care par, cel puţin la prima vedere, să întrunească condiţiile pentru a deveni o bună achiziţie!

Probabil că nu seamănă cu apartamentul la care visaţi, dar asta nu înseamnă că unele dintre ofertele publicate în ultimul timp nu par suficient de interesante încât să nu le acordaţi măcar puţină atenţie şi poate chiar şi o vizită.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici