CSA-ul scade cu şase puncte anul viitor, în trei etape

Constribuţiile de asigurări sociale vor fi reduse anul viitor cu şase puncte procentuale, în trei etape.

1 afișare
Imaginea articolului CSA-ul scade cu şase puncte anul viitor, în trei etape

CSA-ul scade cu şase puncte anul viitor, în trei etape

Reducerile de contribuţii sociale vor avea loc la începutul anului, la mijlocul anului şi spre sfârşitul anului, a menţionat Vosganian.

El a arătat că vor fi reduse toate tipurile de contribuţii, fără să menţioneze cuantumurile detaliate pentru bugetul de pensii, cel de şomaj sau cel de sănătate.

Contribuţiile vor fi reduse atât din cota plătită de angajator cât şi de angajat, a afirmat Vosganian, răspunzând unei întrebări a presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici