Cu ce dobânzi ies băncile în 2010 la programul Prima Casă II?

Bancherii au preferat să meargă în faza a doua a programului "Prima casă" cu costurile propuse şi în vara trecută, în majoritatea cazurilor valorile fiind la maximul permis de stat, arată datele centralizate până acum de "Ziarul Financiar".

165 afișări
Imaginea articolului Cu ce dobânzi ies băncile în 2010 la programul Prima Casă II?

Cu ce dobânzi ies băncile în 2010 la programul Prima Casă II (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Banca Transilvania, unul dintre cei mai mari jucători pe retail, a cerut să îi fie alocate garanţii de 50 de milioane de euro şi a menţinut neschimbate costurile creditelor faţă de faza anterioară a programului. Banca percepe o marjă de 4 puncte procentuale peste indicatorul Euribor, respectiv maximul persmis de Guvern. Dobânda ajunge astfel la 5,09% pe an.

Citeşte mai multe despre dobânzile percepute de principalele bănci participante la programul "Prima casă" pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici