Cu laptopurile LENOVO, jocurile devin realitate - iluminare RGB, procesoare i9, plăci video RTX 4090, plus o surpriză

Jucătorii pasionaţi de gaming care vor să se bucure de cele mai noi şi performante jocuri cu grafică realistă au nevoie de laptopurile LENOVO de ultimă generaţie.

886 afișări
Imaginea articolului Cu laptopurile LENOVO, jocurile devin realitate - iluminare RGB, procesoare i9, plăci video RTX 4090, plus o surpriză

De exemplu, laptopurile LENOVO Legion Pro 7i  pentru gaming sunt echipate cu plăci video NVIDIA GeForce RTX 4090 4090 16GB GDDR6, care oferă o grafică uimitoare, cu efecte de ray-tracing şi un FPS ridicat.

Fie că se joacă Cyberpunk 2077, Call of Duty: Modern Warfare II, Assassin's Creed Valhalla sau Elden Ring, vor avea parte de o experienţă imersivă şi fluidă pe ecranul WQXGA  de 16 inch, cu rezoluţie 2560 x 1600 şi rată de refresh de 240 Hz.

Dar nu numai grafica contează pentru un gamer adevărat.

Laptopurile LENOVO pentru gaming au şi procesoare Intel i9-13900HX de generaţia a 13-a, care asigură o putere de procesare impresionantă şi o autonomie sporită a bateriei.

Cu până la 32 GB de memorie DDR5 şi până la 4 TB de spaţiu de stocare SSD, jucătorii nu vor avea probleme cu încărcarea sau rularea jocurilor preferate.

Şi pentru că LENOVO ştie cât de important este pentru jucători să-şi personalizeze laptopul după gustul fiecăruia, laptopurile LENOVO pentru gaming au şi iluminare RGB per tastă, care le permit să creeze efecte luminoase spectaculoase.

Iar surpriza este că jucătorii pot modifica viteza ventilatoarelor pentru răcire, folosind tehnologia Legion Coldfront 5.0, care optimizează temperatura şi performanţa sistemului. Performanţa este îmbunătăţită şi mai mult de cel mai bun reglaj cu Inteligenţă Artificială din clasa sa de la Lenovo AI Engine+, proiectat pentru ca jucătorii să-şi ia avânt pe câmpul de luptă în jocurile competitive şi să-şi urmezi pasiunile creative.

Laptopurile, care au o greutate de numai 2,8 kg,  vin la pachet cu sistemul de operare Windows 11 Home 64 de la Microsoft, cu o cameră video 1080P FHD cu microfon dual 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici