Cum apar giganţii? Nokia România a ajuns în doi ani la afaceri de 500 de milioane de euro, fără să ştie nimeni

Compania finlandeză Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, cu vânzări anuale de peste 50 de miliarde de euro, a ajuns discret la un business de o jumătate de miliard de euro în România, intrând astfel în topul celor mai mari 40 de firme din România, înaintea unor companii precum E.ON, Poşta Română sau Holcim, potrivit cotidianului "Ziarul Financiar".

14 afișări
Imaginea articolului Cum apar giganţii? Nokia România a ajuns în doi ani la afaceri de 500 de milioane de euro, fără să ştie nimeni

Cum apar giganţii? Nokia România a ajuns în doi ani la afaceri de 500 de milioane de euro, fără să ştie nimeni (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Cifra de afaceri a companiei a urcat de la 6,6 mil. euro în 2007 la 455,6 mil. euro în 2008 pe fondul deschiderii, în februarie 2008, a unei fabrici de telefoane mobile în comuna Jucu din judeţul Cluj - rezultatul unei investiţii de 60 de milioane de euro.

Citeşte mai multe despre succesul afacerii Nokia România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici