#TrebuieSaRepornimBusinessul  Cum arată afacerea ta acum? Specialiştii recomandă să îţi tratezi businessul ca pe un start-up

  • Priveşte-ţi businessul ca pe un start-up în această perioadă
  • Unii antreprenori români au învăţat să fie pregătiţi mereu de o nouă criză
  • Fără solidaritate nu putem trece peste nicio criză
628 afișări
Imaginea articolului Cum arată afacerea ta acum? Specialiştii recomandă să îţi tratezi businessul ca pe un start-up

Sursa FOTO: Profimedia

Uită-te la businessul tău ca la un start-up în această perioadă. Este sfatul lui Dragoş Petrescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA).

Perioada epidemiei i-a invăţat pe antreprenori să fie precauţi şi mereu pregătiţi pentru o posibilă criză.

Discuţiile au avut loc astăzi la o conferinţă de presă organizată de Consiliul Naţional al ]ntreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România pe tema relansării economice şi managementul crizei.

„Nu ne aşteptam să ajungem vreodată într-o astfel de situaţie. Astăzi funcţionăm cam cu 15-20% pe jumătate din terasele noastre şi cu ceva livrare la domiciliu. (…) Am învăţat că sunt moment în viaţă când 10 ani de procese se comprimă în 2 luni şi jumătate. (…) Adaptarea la noul mod de a acţiona a antreprenorilor e să funcţioneze ca şi cum ar fi un start-up”, a spus Dragoş Petrescu, preşedintele HORA în cadrul conferinţei.

„E foarte greu fără solidaritate. Dacă ne-am pune mintea la contribuţie într-un cerc mai larg am avea mai multe de câştigat. (…) Dacă treci de provocările României, n-ai cum să mai greşeşti radical în altă parte. Trebuie să pui ceva deopate atuci când ţi-e bine ca să ai când ţi-e rău”, a adăugat Dragoş Anastasiu, preşedintele Camerei de Comerţ Germane în România (AHK), în cadrul aceleiaşi conferinţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici