Cum au ajuns patru clujeni să facă aplicaţii pentru iPad

"Bazele Work in Progress s-au pus în 2004, când doi liceeni de clasa a zecea din Cluj s-au gândit ", îşi aminteşte Alex Bejan, project manager în cadrul WiP, precizând că, ulterior, proiectului lor i s-au mai alăturat doi prieteni.

39 afișări
Imaginea articolului Cum au ajuns patru clujeni să facă aplicaţii pentru iPad

Cum au ajuns patru clujeni să facă aplicaţii pentru iPad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şase ani mai târziu, cei patru tineri au reuşit să dezvolte o aplicaţie unică în AppStore, magazinul de aplicaţii al Apple, creată special pentru ultimul gadget al companiei, iPad. "Aplicaţia noastră, numită ChirpFrame, este un mod nou şi inovativ de a folosi iPad-ul; reuşim practic să-l transformăm într-o ramă simplă şi elegantă prin intermediul căreia utilizatorii pot urmări ce spun prietenii lor pe Twitter", marturiseşte mândru Bejan, adăugând că este ca şi cum ar urmări Twitter-ul "hands-free".

Citiţi mai multe despre românii care fac aplicaţii pentru Apple pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici