Cum foloseşte banii "guvernul investiţiilor" în an de criză? Videanu: "Ne furăm căciula unul la altul"

Cotidianul "Gândul" prezintă 52 din cele mai importante proiecte de investiţii publice ale Cabinetului Emil Boc. Ministrul Economiei, Adriean Videanu explică situaţia investiţiilor: "Sunt investiţii începute şi în 1976, ne facem că le finanţăm".

17 afișări
Imaginea articolului Cum foloseşte banii "guvernul investiţiilor" în an de criză? Videanu: "Ne furăm căciula unul la altul"

Cum foloseşte banii "guvernul investiţiilor" în an de criză? Videanu: "Ne furăm căciula unul la altul" (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Lista cuprinde 52 de proiecte a căror valoare totală propusă pentru investiţii în acest an este de 11.728 milioane lei (2.760 milioane euro). Din această sumă, doar 7.259 milioane lei (1.708 milioane euro) sunt propuşi să fie alocaţi de la bugetul de stat din 2010, restul sumei urmând să fie alocată din alte tipuri de finanţări, cum ar fi cele externe.

Citeşte mai multe despre investiţiile din 2010 ale Guvernului Boc pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici