Cum poate fi mutat creditul de la o bancă la alta? Află vineri la videochat-ul incont.ro

Consiliul Concurenţei propune o măsură care să uşureze mutarea contractului de la o bancă la alta. Cum se va întâmpla acest lucru aflăm vineri, de la ora 12:00, la videochat-ul www.incont.ro, care îl are ca invitat pe preşedintele Consiliului, Bogdan Chiriţoiu.

100 afișări
Imaginea articolului Cum poate fi mutat creditul de la o bancă la alta? Află vineri la videochat-ul incont.ro

Cum poate fi mutat creditul de la o bancă la alta? Află vineri la videochat-ul incont.ro (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Un client poate fi preluat de o altă bancă, urmând ca cedarea ipotecii să se facă între bănci şi el să nu mai fie nevoit să plătească pentru asta. Încă nu se ştie dacă se va elimina plata ipotecii sau dacă aceasta se va diminua substanţial.

Cite;te mai multe despre videochat-ul incont.ro pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici