Cum să-ţi faci o casă de trei ori mai ieftină decât cele oferite de dezvoltatori

Pentru cei care deţin deja un teren pentru construcţie şi nu se grăbesc să îşi construiască o casă, una dintre cele mai la îndemână posibilităţi este construcţia casei în regie proprie, respectiv angajând direct muncitorii.

45 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi faci o casă de trei ori mai ieftină decât cele oferite de dezvoltatori

Cum să-ţi faci o casă de trei ori mai ieftină decât cele oferite de dezvoltatori (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Această alternativă la locuinţele vândute de către dezvoltatorii imobiliari este şi mai atractivă acum, costul construcţiei, pe metrul pătrat, scăzând sensibil din cauza crizei economice care a dus la scăderea comenzilor. Firmele de construcţii s-au adaptat pieţei şi îţi construiesc cu 20% mai ieftin faţă de anul trecut.

Citeşte mai multe despre avantajele construcţiei în regie proprie pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici