Cum se va finaliza centura de nord a Capitalei: cu bani de la autostrada Bucureşti-Ploieşti

Lucrările de modernizare a centurii de nord a Capitalei (20,5 km), situată între localităţile Chitila şi Voluntari, vor fi terminate în luna decembrie a acestui an, după ce Ministerul Transporturilor a decis să preia o parte din banii atribuiţi pentru autostrada Bucureşti-Ploieşti (62 km).

70 afișări
Imaginea articolului Cum se va finaliza centura de nord a Capitalei: cu bani de la autostrada Bucureşti-Ploieşti

Cum se va finaliza centura de nord a Capitalei: cu bani de la autostrada Bucureşti-Ploieşti (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Valoarea totală a lucrărilor de construcţie şi montaj pentru lărgirea la patru benzi a centurii de nord a Bucureştiului se ridică la 350,1 mil. lei (peste 80 mil. euro), iar la începutul acestui an Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţa că mai are nevoie de 25 mil. euro pentru finalizarea lucrărilor. Banii au fost luaţi ulterior de la autostrada Bucureşti-Ploieşti, care se află în prezent în construcţie, dar nu dispunea de fonduri suficiente pentru a fi terminată în 2010.

Citeşte mai multe despre provenienţa banilor pentru centura de nord a Capitalei pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici